Gesloten autotransport

Gesloten transport in Nederland en Europa

Veerman Exclusive biedt u eerste klas gesloten autotransport aan zowel in Nederland als in Europa.  Middels gesloten autotransport wordt uw auto beschermd en beveiligd tijdens het vervoer. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw auto veilig en ongeschonden aankomt. 

Gesloten autotransport

In plaats van een open trailer te gebruiken, wordt uw voertuig door Veerman Exclusive vervoert in een beveiligde, afgesloten autotrailer of aanhanger

Het vervoeren van uw auto in onze gesloten autotrailer of aanhanger geeft optimale bescherming tegen weersinvloeden en vervuiling en zorgt voor volledige discretie. 

Gesloten Aanhanger/Racetrailer

De gesloten Brian James racetrailer is geheel naar onze wensen geproduceerd. Hiermee kunnen wij vrijwel alle auto’s vervoeren, tot een lengte van maximaal 6 meter.

Voordelen gesloten autotransport

Wij bieden de zekerheid dat het transport veilig en vakkundig wordt uitgevoerd. Wij hanteren de AVCM/CMR voorwaarden. Het gesloten autotransport van Veerman Exclusive biedt een aantal voordelen.

Voor wie transporteren wij?

Wij rijden voor iedereen die zijn exclusieve, klassieke en of bijzondere auto of auto’s wilt laten vervoeren. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven zoals: