over

Robert Veerman

Oprichter & Directeur veerman exclusive

Robert richtte in 2016 Veerman Exclusive op. Robert heeft jarenlange ervaring in transport, reparatie en restauratie van oldtimers en bijzondere auto’s.  Met Veerman Exclusive combineert hij zijn passie voor oldtimers en bijzondere (exclusieve) auto’s en zijn kennis van transport.

Van kinds af aan heb ik een voorliefde voor auto’s en in het bijzonder oldtimers. Na mij opleiding autotechnicus en het behalen van rijbewijs C-E en code 95 heb ik veel rijervaring opgedaan met zwaar materieel bij o.a. de brandweer. In mijn vrije tijd heb ik ook veel oldtimers gerestaureerd en gereden. Veilig en zorgvuldig autotransport staan voor mij op de eerste plaats. Ik laat u graag kennis maken met de maatwerk transportoplossingen van Veerman Exclusive.’’

= NEEM CONTACT MET MIJ OP

veerman exclusive

01

Passie

Onze passie voor bijzondere auto’s en de wens om goed werk af te leveren gaat heel ver – daarom behandelen wij elk project met heel veel energie en enthousiasme.

02

focus

We zijn 100 % toegewijd om al onze transporten zo veilig en zorgvuldig mogelijk uit te voeren, wat er ook voor nodig is.

03

teamwork

We werken samen met u om uw  kostbare auto op de beste manier te vervoeren. Wij delen met u onze kennis van autotransport terwijl u uw wensen kenbaar maakt. Samen werken wij als een team.

04

Service

Wij zijn een jong, modern bedrijf met een ‘ouderwets’ goede service. Wij werken er hard aan om al uw wensen te vervullen en uw auto op de juiste tijd en de juiste plaats af te leveren.

Why us

Veerman Exclusive
100 % commitment

Wij zorgen ervoor dat onze transporten zo veilig en zorgvuldig mogelijk uit gevoerd worden, wat er ook voor nodig is. Veerman Exclusive belooft om al uw wensen te vervullen en uw kostbare auto op de juiste tijd en de juiste plaats af te leveren.

=  NEEM CONTACT OP

Logo Veerman Exclusive | Gesloten autotransport